Automata kazánok, pellet égőfejek, kazán vezérlések, pellet forgalmazása


Megoldásainkkal Ön az alábbi előnyöket élvezheti!

- függetlenség az energiaszolgáltatóktól
- egyszerű és biztonságos üzemeltetés
- maximális komfort
- gyors megtérülést követő jelentős megtakarítás
- értéknövelő beruházás
- KÖRNYEZETTUDATOSSÁG


Tovább a kínálatunkhoz... »
  • Már regisztrálhatnak a kivitelezők társasház-felújításra
    Publikálva: 2015-03-16 06:25:45

    Mától regisztrálhatnak azok a vállalkozók és vállalkozások, amelyek kivitelezőként részt vennének az Otthon Melege program keretében kiírt tízmilliárd forint keretösszegű pályázaton, amelyet társasházak felújítására lehet igénybe venni.

    A kivitelezésben részt vevő vállalkozások, vállalkozók 2015. március 16-tól regisztrálhatnak a www.zfr-th-2015.nfsi.hu a pályázati rendszerben. A sikeresen regisztrációt követően a kivitelezők listája március végétől ugyanitt válik elérhetővé. Az elektronikus pályázati nyitófelületen megtalálható a térítésmentes egyszerűsített regisztrálási folyamatot ismertető dokumentum, a társasház-felújítási alprogram Pályázati Felhívása, a Pályázati Útmutató és annak frissített mellékletei, továbbá az útmutatót értelmező, azt kiegészítő „Gyakori kérdések, információk” frissített változata.

    A pályázatra a társasházak lakóközösségei várhatóan április végétől jelentkezhetnek! Az Otthon Melege Program társasház-felújítási alprogramjával kapcsolatos tájékoztatás a továbbiakban a www.zfr-th-2015.nfsi.hu elektronikus pályázati felületen történik. Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Ügyfélszolgálata és a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. pályázatlebonyolító szervezet munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon jelzett ügyfélszolgálati időben, a megadott elérhetőségeken. Pályázatot 2015. április 30-tól a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatnak be a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon ügyfélkapus regisztrációval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek, kizárólag elektronikus formában, a www.zfr-th-2015.nfsi.hu pályázati rendszeren keresztül. Az Otthon Melege Program társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogramja 10 milliárd forinttal támogatja azon gazdasági szervezeteket, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövetkezetnek minősülnek. A pályázat keretében a minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946 után épült, 2006. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, távfűtéssel, házközponti fűtéssel vagy lakásonkénti egyedi fűtéssel rendelkező lakóépületek tulajdonosi közösségei igényelhetnek támogatást.

    Forrás: www.piacesprofit.hu

    « vissza az összes cikkhez