Automata kazánok, pellet égőfejek, kazán vezérlések, pellet forgalmazása


Megoldásainkkal Ön az alábbi előnyöket élvezheti!

- függetlenség az energiaszolgáltatóktól
- egyszerű és biztonságos üzemeltetés
- maximális komfort
- gyors megtérülést követő jelentős megtakarítás
- értéknövelő beruházás
- KÖRNYEZETTUDATOSSÁG


Tovább a kínálatunkhoz... »
  • Körülbelül 2020-ig elég a még lehívható orosz gáz
    Publikálva: 2015-02-18 08:56:43

    3-5 évre elegendő az a gázmennyiség, amit Magyarország az idén lejáró hosszú távú szerződés alapján még lehívhat a következő években.

    Erről Szijjártó Péter beszélt a Magyar televízió Az Este című műsorában. A 22 milliárd köbméter gázt 2016 januárjától lehet felhasználni, de azt, hogy mennyibe kerül, még nem tudni, csak hogy mindig a lehívott mennyiség után kell majd fizetni. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a szakértők olyan árformulát fognak kidolgozni, amely ésszerű mind a két fél számára. A kérdésre, ha olcsóbban kapjuk majd a gázt, mit kér Oroszország ezért cserébe, azt válaszolta, hogy a gázszállítási megállapodást semmilyen más kérdéssel nem kapcsolták össze, „ez egy önálló kérdés".

    A gáz felhasználásáról kedden állapodott meg Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin. Mint azt már a vs.hu megírta, a részletekről év végéig születik megállapodás az érintett cégek közt, kedden csak az dőlt el, hogy Putyin nem emelt politikai kifogást ellene.

    Szijjártó Péter arról is beszélt, hogy van politikai szándék, arra, hogy a Gazprom a tavalyi 700 millió köbméternél több gázt tároljon a magyarországi tározókban, melyeknek a kapacitása összesen 7 milliárd köbméter.

    Forrás: www.vs.hu
     

    « vissza az összes cikkhez