Automata kazánok, pellet égőfejek, kazán vezérlések, pellet forgalmazása


Megoldásainkkal Ön az alábbi előnyöket élvezheti!

- függetlenség az energiaszolgáltatóktól
- egyszerű és biztonságos üzemeltetés
- maximális komfort
- gyors megtérülést követő jelentős megtakarítás
- értéknövelő beruházás
- KÖRNYEZETTUDATOSSÁG


Tovább a kínálatunkhoz... »
  • Paksi erõmû - Lázár János: nemzetközi tanácsadó testületet hoz létre a kormány
    Publikálva: 2014-12-19 14:07:41

    Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - A kormány európai szinten elismert szakértõk bevonásával, az Országos Atomenergia Hivatalon belül nemzetközi tanácsadó testületet fog létrehozni, amely a Paksi Atomerõmû bõvítése során segíti majd a fejlesztést, valamint - más európai példákhoz hasonlóan - garanciát jelent a nemzetközi szakmai közvélemény tájékoztatására - mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter pénteken az MTI-nek.     A miniszter kifejtette, hogy a nemzetközi sztenderdek figyelembevételével, a magyar adó- és áramdíjfizetõk érdekeit szem elõtt tartva, a gazdasági rezsicsökkentés elõkészítése érdekében, a már mûködõ Paksi Atomerõmû fejlesztésére, a Magyarország szempontjából stratégiai jelentõségû energiaforrás biztonságának megõrzésére, hatékonyságának növelésére, - más nagyvállalatokhoz hasonlóan - szintén világszerte elismert szaktekintélyeket kívánnak bevonni. 
        "Ezáltal a hazai eredmények és nemzetközi tapasztalatok alapján átláthatóbb és még eredményesebb mûködést tudunk elérni" - hangsúlyozta.
        "Ez nyilvánvalóan sértheti a korábbi kormányok alatt kialakult érdekeket. Beszédes, hogy már a kiválasztási folyamat kezdetén megpróbálnak nyomást gyakorolni a kormányra és ellehetetleníteni ezt a kezdeményezést" - jelentette ki Lázár János.
     
    MTI 2014. december 19., péntek 11:46Új hír létrehozva!

    « vissza az összes cikkhez