Automata kazánok, pellet égőfejek, kazán vezérlések, pellet forgalmazása


Megoldásainkkal Ön az alábbi előnyöket élvezheti!

- függetlenség az energiaszolgáltatóktól
- egyszerű és biztonságos üzemeltetés
- maximális komfort
- gyors megtérülést követő jelentős megtakarítás
- értéknövelő beruházás
- KÖRNYEZETTUDATOSSÁG


Tovább a kínálatunkhoz... »
  • Két napon belül leállhat a gázszállítás Ukrajnába
    Publikálva: 2015-02-24 13:54:09

    Oroszország két napon belül leállítja a gázszállítást, ha Ukrajna nem fizet, mondta újságíróknak a Gazprom vezérigazgatója.

    Ezzel Alekszej Miller szerint veszélybe kerülhet Európa gázexportja, tudósít az orosz állami RT hírportál.

      Ukrajna még nem fizette ki a márciusi szállításokat, amivel veszélyezteti a megállapodásokat és kockáztatja az utánpótlást, közölte a Gazprom vezérigazgatója. A korábban már előre kifizetett gáz mennyisége 219 millió köbméter, ez azonban csak 2-3 napra elég.

      Hétfőn az ukrán állami energiavállalat, a Naftogaz azzal vádolta meg a Gazpromot, hogy nem szállítja a Kijev által előre kifizetett gázt. Ukrajna szerint Oroszország ezzel megszegte a megállapodást, mivel a 114 millió köbméter helyett mindössze 47 millió köbméter gázt szállított.

      Múlt héten Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és a Gazprom vezetői arról tárgyaltak, hogy hogyan lehetne megoldani a gázszállítást az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki és Luhanszki népköztársaságokba. Ukrajna ugyanis, állítólag csőtörés miatt, nem továbbít gázt a két terület felé. Medvegyev a délkelet-ukrajnai szakadár régióknak küldött földgázt Ukrajnával fizettetné ki, illetve az Ukrajnába szállított gázból elvenné azt a mennyiséget, amit a két régiónak juttat.

    Forrás: www.vs.hu

    « vissza az összes cikkhez