Segítünk vállalkozásának jelentős megtakarítást elérni energia költségei csökkentésével!


 • Az alábbi berendezések főbb paraméterei megjelennek a képükre kattintással, valamint megtalálhatóak a letölthető prospektusokban. Az oldalon szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a helyes döntés meghozása érdekében mindenképpen ajánlott az előzetes konzultáció! Az árajánlatban pontosan ugyanaz az ár fog szerepelni, ha Ön a segítségünkkel választja ki a kívánt terméket, vagy ha nélkülünk teszi azt. Ugyanakkor az a célunk, hogy Ön 15 év múlva is elégedett legyen választásával és örömmel újságolja ismerőseiknek, mennyi előnnyel járt a vásárlás.

  Mint a legtöbb dolognál, itt is igaz: A megfelelő típus kiválasztásával nagyságrendekkel nagyobb összeget spórolhat meg a kazán teljes életciklusa alatt, mint vásárláskor a különböző típusok közti árkülönbséggel!!!

  Lássuk mire van szüksége, válassza ki az Önnek megfelelő kategóriát:  • TEKLA Draco Tytan II

   AUTOMATA ÉGÕFEJJEL ÉS
   TÜZELÕANYAG TARTÁLLYAL
   ELLÁTOTT ÖNTVÉNYKAZÁN

   A kazán alapjául a TEKLA gyár hagyományos öntöttvas kazánjának 3 huzatú hõcserélõje szolgál. Ez alatt helyezkedik el az automata égõfej, amely vagy a retorta kialakítású öntvény, vagy a speciális hõálló acélból készült úgynevezett vályús kialakítású lehet. Az égõfejekhez a tüzelõanyag tartályból csigával történik a tüzelõanyag behordása, melyet a nagyméretû, magyar nyelvû LCD kijelzõ segítségével lehet a tüzelõanyag típusához finomhangolni. Természetesen kézi üzemben ugyanúgy lehet benne fával.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Duo Versa

   Mg-i hulladékkal is mûködtethetõ
   kettõs tûzterû automata kazán
   20 illetve 30 kW teljesítményben

   A VERSA sorozat kazánjaiba egy modern, vályú alakú, hõálló acélból készült égõfejek kerültek beépítésre. Az égõfej rostélyán kialakított lyukak az égéshez szükséges levegõt biztosítják, mely ventilátor segítségével fúvókán keresztül jut az égéstérbe. Az égõfej felsõ részén három fúvóka a szekunder levegõrõl gondoskodik, ami a felszabadult, de el nem égett gázok hasznosítását szolgálja. A DUO típushoz egy második, áramszünet esetén is használható, vizes rostéllyal ellátott tûztér is tartozik.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Duo Eco

   APRÍTÉKTÜZELÉSÛ KAZÁN,
   A LEGKÖLTSÉGHATÉKONYABB MEGOLDÁS!

   A Tekla gyár legújabb fejlesztése, apríték és pellet tüzelõanyagokhoz. A bolygatómûvel ellátott robosztus behordócsiga és a különálló adagolószerkezet garancia a tartós és üzembiztos mûködésre. Fajlagosan ezzel a típussal lehet legolcsóbban fûteni, így a masszív - ugyanakkor a konkurenciához képest kompakt - kivitel és a fejlett vezérlés megéri a felárat. Tartósság szempontjából a kazán legfontosabb része a hõcserélõ, mely 8 mm vastagságú minõsített acélból készült.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Duo

   RETORTA ÉGÕFEJJEL ELLÁTOTT
   KETTÕS TÛZTERÛ AUTOMATA
   KAZÁNCSALÁD

   A kazán tartós, öntöttvas retorta égõfejjel van felszerelve, ahová a tüzelõanyag egy csigás adagoló segítségével jut el a készlettartályból. Ez a megoldás alacsony munkaigény mellett magas használati kényelmet biztosít a felhasználónak. A DUO típushoz egy második, áramszünet esetén is használható, vizes rostéllyal ellátott tûztér is tartozik, ami hagyományos szén, ill. fatüzelésre alkalmas. A kazán felsõ részén található nagyméretû kémlelõnyílásnak köszönhetõen egyszerû a tisztítása.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco

   Öntvény retorta égõfejjel
   ellátott kazáncsalád

   A kazán tartós, öntöttvas retorta égõfejjel van felszerelve, ahová a tüzelõanyag egy csigás adagoló segítségével jut el a készlettartályból. Ez a megoldás alacsony munkaigény mellett magas használati kényelmet biztosít a felhasználónak. A DUO típushoz egy második, áramszünet esetén is használható, vizes rostéllyal ellátott tûztér is tartozik, ami hagyományos szén, ill. fatüzelésre alkalmas. A kazán felsõ részén található nagyméretû kémlelõnyílásnak köszönhetõen gyors a hõcserélõk tisztítása.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »