Segítünk vállalkozásának jelentős megtakarítást elérni energia költségei csökkentésével!


 • Az alábbi berendezések főbb paraméterei megjelennek a képükre kattintással, valamint megtalálhatóak a letölthető prospektusokban. Az oldalon szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a helyes döntés meghozása érdekében mindenképpen ajánlott az előzetes konzultáció! Az árajánlatban pontosan ugyanaz az ár fog szerepelni, ha Ön a segítségünkkel választja ki a kívánt terméket, vagy ha nélkülünk teszi azt. Ugyanakkor az a célunk, hogy Ön 15 év múlva is elégedett legyen választásával és örömmel újságolja ismerőseiknek, mennyi előnnyel járt a vásárlás.

  Mint a legtöbb dolognál, itt is igaz: A megfelelő típus kiválasztásával nagyságrendekkel nagyobb összeget spórolhat meg a kazán teljes életciklusa alatt, mint vásárláskor a különböző típusok közti árkülönbséggel!!!

  Lássuk mire van szüksége, válassza ki az Önnek megfelelő kategóriát:  • TEKLA Tytan Bio

   HAGYOMÁNYOS ÖNTVÉNY KAZÁN
   AUTOMATA PELLET ÉGÕFEJJEL
   10 ÉV GARANCIÁVAL!*

   Ezt a típust elsõsorban családi házak fûtéséhez ajánljuk. Az automata kazán alapjául egy „hagyományos” öntvénykazán szolgál. A kazán ajtajára szerelt teljesen automata égõfej, valamint a legmodernebb vezérlés segítségével a gázkazánok komfortját és hatásfokát képes biztosítani megújuló energiaforrásból. Az égõfejhez rendelhetõ automata tisztítóberendezés segítségével agripellettel is üzemeltethetõ, ezáltal a gáz- illetve hasábfa tüzeléshez képest is jelentõs megtakarítás érhetõ el.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • ECOMAT pellet égőfej

   Automata begyújtással-kioltással
   paraméterezhető mozgórostéllyal

   A legtöbb vegyestüzelésű kazánra utólagosan telepíthető automata pellet égőfej. Használatával szinte a gáz komfortját kapjuk anélkül, hogy a teljes otthoni hálózatot át kellene alakítanunk. A mozgórostélynak köszönhetően a rosszabb minőségű (magas hamutartalmú) pelletekkel is használható.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Versa

   UNIVERZÁLIS ÉGŐFEJJEL, A LEGTÖBB FAJTA TÜZELŐANYAGHOZ ALKALMAS KIVITEL. 17, ILLETVE 24 KW-OS MÉRETBEN

   A DRACO VERSA a TEKLA automata kazánok legfrissebb tagja. Alapját a Draco Duo Versa típus adja, égőfejét a mérnökök tovább fejlesztették, valamint elhagyták a másodlagos tűzteret, cserébe a hőcserélők is önálló ajtót kaptak a még egyszerűbb tisztításért. Ezen módosításoknak köszönhetően a BIO család után a VERSA is megkapta az EN303-5:2012 szabvány szerinti legmagasabb, Class 5-ös besorolást, a kazán optimális hatásfoka pedig egészen kiemelkedő, 92 %-os!

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Flamo

   KÖLTSÉGHATÉKONY AUTOMATA LEMEZKAZÁN ÖNTVÉNY ÉGŐFEJJEL

   Az automata égőfej fölött kialakításra került egy tartórész, melyre rostélyt helyezve a kazán hagyományos módon használható hasábfával illetve szénnel is. Az égőfej és a hozzá tartozó adagoló rendszer teljes egészében öntöttvasból készült, mely tökéletesen működik az 5-25 mm átmérőjű daraszénnel. Az égőfejben kialakított fúvókáknak köszönhetően a kazán magas hatásfokkal üzemel és az égés során alacsony marad a károsanyag kibocsátás.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »

  • TEKLA Draco Bio Compact

   TELJESEN AUTOMATA MÛKÖDÉSÛ
   PELLETKAZÁN, RENDKÍVÜL KIS
   HELYIGÉNNYEL

   Mint ahogy a nevébõl is kítűnik, ez a típus a gyár legkisebb méretû automata kazánja. Bár csak 12 kW-os, ez bõséggel elegendõ akár egy 100 nm-es lakás, társasház vagy családi ház fûtési energia elõállításához. A pellettartály közvetlenül a kazántest fölött helyezkedik el, így mindössze 0,5 nm a kazán helyigénye. Ideális választás lehet az újgenerációs szigetelt házak és minimális méretû kazánházzal rendelkezõk számára.

   Tovább a teljes leíráshoz »

   AJÁNLATKÉRÉS »